Bounce Spin!

Mike Aldred som är den Engelske Paråkningskillen på Liseberg hjälper mig att lära mig lite paråknings lyft och tricks!

Vi har än så länge bara filmat ett Sit Lift och en Bounce Spin i tidigt stadium. Kan tyvärr inte få upp videorna just nu! Vi kan även göra Drape Lift, Step Up into Split spin, Detroiter, Low Spins och lite andra små lyft =)

Vi har precis börjat träna tillsammans men det går jättebra!
Idag lärde jag mig något helt nytt och läskigt “Bounce Spin”.
Den är inte jättesnygg eller perfekt ännu men baby steps! Jag vågade släppa fötterna från isen och hänga med huvudet mot marken iallafall när någon svingar mig i fötterna haha! 🙂

Några kort jag snappade med datorn ifrån lilla videon vi filmade idag.
Sista vi gjorde blev riktigt bra men precis innan jag skulle komma upp och ut skrapade jag hakan litegrann i isen och det gjorde ont ;P Det är dock ingen fara fick en liten bula med litet skrapsår..that´s it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *