Dagens Bounce!

Tränade med Mike en sväng imorse igen och fick lite filmat av mamma vid sidan av isen 🙂


Idag var jag lite skraj eftersom jag låg ganska felvänd när vi övade igår. Så inte så många “bounce” idag inte. Igår körde vi på rätt rejält men blev lite skrämd när hakan skrapa i lite 😛

Felet var att jag låg med ansikte/mage ned mot isen när det är ens vänstra axel som ska vara vänd emot isen så att den tar emot ifall man skulle stöta i. Så idag jobbade jag på att försöka ligga mer sidleds och faktiskt kolla upp på mike i luften. Därför kommer hela tricket igång rätt segt för jag rättar till under tiden vi kör! Men men..Safety first 🙂

Jag och mami stack direkt efteråt och hjälpte min storebror Christian och hans flickvän med att flytta!
Det blev hämt utav stoor flyttbil från OKQ8, springa trapphus men soffa/sängar/lådor, thaimat och pizza. Sådant som hör till flyttning helt enkelt =)
Vi lyckades “flytta” och packa allt väldigt lätt och smidigt så var skönt!

När jag kom hem bakades det lussekatter så nu känns det väldigt juligt hemma ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *