En ganska otrolig historia!

Igårmorse tog vi taxi ifrån hotellet för att åka in och åka Principal Ice. Under åkturen passade jag på att ta lite kort genom vindrutan. Är ganska immigt och grått i Korea just nu och påminner om Kina när jag var där för några år sedan. Korea är dock mycket renare och människorna är trevligare.


Efter att jag betalat taxi chauffören och gick ur bilen upptäckte jag att jag saknade en av mina splitternya sport handskar från Lulu Lemon. Steffen köpte med sig dessa till mig ifrån Canada eftersom mina gamla börjar bli riktigt sletna. Jag kikade tillbaka in i taxin men såg ingen handske så lät han åka iväg. När jag väl kom in i byggnaden kollade jag igenom alla mina väskor/fickor och den fanns ingenstans..

Jag gick genast ut till en av våra koreanska säkerhetsvakter och försökte förklara den tappade “handske situationen” och bad honom slå en pling och fråga hotellet om den låg i lobbyn. När de sa att de inte hittat någon handske letade jag fram kvittot från taxin och bad han ringa taxi bolaget också och fråga om någon taxi hade en tappad handske liggandes i framsätet. Eftersom han inte kom fram till just chauffören vi åkt med kändes det ganska otroligt att den skulle dyka upp men vet ni vad! Efter ca. en halvtimme hade taxichauffören åkt förbi och lämnat av handsken i arenan så jag fick tillbaka den! HELT OTROLIGT! Hände inte så ofta att man får tillbaka borttappade saker..särskilt inte utomlands i en stor stad. Stort tack till säkerhetsvakten som hjälpte mig 🙂 Han pratade inte ens engelska så är fräckt att vi lyckades kommunicera så pass bra ändå.

Det kändes verkligen viktigt att få tillbaka den(enda hanskarna jag har med mig) + att de är svåra och rätt dyra att få tag på om man inte är i staterna eller Canada. Hade dessutom bara använt dem en enda gång dagen innan och redan förälskat mig i dem ♡

Min Understudy Belle gick jättebra idag så är nöjd och glad att det är “över”. När vi går in och gör andra roller måste vi alltid göra ett annorlunda showtrack vilket innebär mycket fokusering och planering för att minnas steg och karaktärer för andra delar av showen. Nu är det två shower kvar som Tink så nu vet jag vad som gäller hehe. Har precis fått mina skridskor slipade så hoppas de inte är alltför skarpa :S är första gången vi slipar dem här på showen eftersom vi äntligen fått en special del till slipmaskinen så vi kan slipa mina typ av moderna skenor 🙂 Äntligen!


Puss ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *