Opening Night avklarad!

Nu är showen öppnad i Korea också. Jag sitter och kikar in Fokis blogg nu igen och koncentrerar mig på inläggen då hon och hennes pojkvän reser runt här i Asien. De har blandannat varit i Hongkong(vill göra sidotrip dit!) och Singapor(dit vi ska i Mars) så försöker se vad jag borde se medan jag är där 🙂

Har precis käkat kvällsmat och efterrätt i form utav jordnötssmör och sylt macka. vi köpte en “mix” burk som kanske var mindre bra idé. Är godare att ha separat sylt och jordnötssmör och blanda själv 🙂 Svårt att veta innan man testar dock!

Vi fick besked idag att de tänker sända hem oss igen den 18 Feb eftersom vi har tre veckor ledigt innan Singapor. De betalar då flyg hem och sedan tillbaka till turnén MEN vi kan välja att inte ta vårat flyg och göra sidortripper i asien om vi vill med. Försöker klura ut vad jag vill..
Klart det är kul att resa men det kostar mycket pengar också + att jag längtar hem. Att åka på sido tripp med mycket packning och våra skridskor känns också ganska överarbetat. Men vi får se 🙂

Nu borde jag verkligen ta och duscha är gaalet trött. Natti natti på er <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *