Starbucks & Korean BBQ!

Imorse startade Jag, Maria, Lina och Sara dagen med en kaffe med fika på Starbucks 🙂
Väldigt mysigt! Jag drack en Toffeé Nut kaffe som jag rekommenderar!


Efter fiket stack jag och Lina till ett shoppingcenter och mötte upp med ett gäng från showen och kikade på filmen “Les Miserables” på bio! Jättebra MEN sorglig film.

Här säljer de karamell popcorn! “Söta popcorn”. Såå mycket godare än salta tycker jag 🙂

Gillar man inte musikal filmer ska man nog inte se den. De sjunger i princip igenom hela filmen. Anne Hathaway spelar skitbra i sin roll och man är lipig igenom nästan hela filmen. Det enda jag tyckte blev lite segt var vissa sekvenser när de zoomade en personen som sjunger och bara visa super zoom på ansiktet i typ 3 minuter..blir lite segt tycker jag. Snygga miljöer och sjukt impad av början av filmen blev jag 🙂

Trailer:

Därefter blev det koreansk BBQ! Kändes som om de flesta i vår cast var där. Jag är inte van vid att äta mycket kött så mådde rätt konstigt i min mage efter kan jag lova 😛
Konceptet är att man plockar på sig rått kött och sedan grillar det själva på bordet man äter vid.


De har fräcka starbucksmuggar här i Seoul! Glittrig nattversion 🙂
Vi har många tjejer som samlar på muggar ifrån alla länder/städer vi reser till. Förstår tanken med att ha muggar från olika platser man varit på MEN hur många Take away muggar behöver man egentligen? Det är ju trots allt oftast bara pappersbiten inuti som är olika i muggarna!

Den sanna ekonomen har talat!
Jag kommer antagligen köpa ett fint set från IKEA när väl tiden är inne för att äga mina egna kökstillbehör hehe..I ♡ IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *