Today At The Arena!

Arenan ligger bredvid ett stort shoppingcenter så jag och Sara tog en promenad efter Principal Ice(klarade trippel toelop och dubbel axel idag!) och köpte oss lite matsäck.

Vi hittade en rosa liten Hello Kitty By precis bredvid arenan 🙂


Låg en restaurang  i “byn” där allt porslin var i Hello Kitty märket också! Gillar té servisen!

Vi kom tillbaka till hotellet för en liten stund sedan och dagens två shower är avklarade.
Done and done! Imorgon har vi våra tre sista shower och dagen kommer bli rätt jobbig. Vi börjar med att checka ut ifrån hotellet här i Kaoshiung och ta med alla våra resväskor på bussen in till arenan. Därefter åker vi tre shower och SEDAN sätter vi oss direkt på bussen efter våra tre shower(klockan är då 21:15 på kvällen och bussar 5 timmar tillbaka till Taipei Hotell. Många av oss har rätt kassa flyg och en hel hög av åkarna lämnar hotellet redan 5 på morgonen(samma morgon vi kommer fram) för att åka till flygplatsen. Jag och Angela fick sent kvällsflyg(vilket är lite konstigt?) och får stanna i vårt hotellrum fram till att vår shuttle går klockan 17.00 så är skönt. Jag beräknas vara hemma 17.00 på Tisdag eftermiddag =) Hoppas någon kan hämta mig på flyget!

Dags att sova nu Natti natti Puss!

One thought on “Today At The Arena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *