Arenan

Tjo på er därhemma!
Idag var jag fast i arenan hela dagen så har inte kunnat uppdatera bloggen. Bjuder på en bild jag tog på arenan efter att jag, Angela och Althéa varit en sväng på ett shoppingcenter som ligger nära. Vi åt lite sushi till lunch och tog sedan en kaffe på Starbucks.

Fick till trippel toelop och dubbel axel på principal ice idag så var nice. Showen gick dock lite sådär idag. De har lagt till en “pre show” där jag är ute och åker en 45 sek. extra program precis när showen startar. Därefter har jag 5 sek paus innan vanliga showen sätter igång(mitt solo) och jag märkte att det var fett jobbigt att åka båda i rad i ett land med över 30 Celsius + ! 😛
Fick huvudvärk och blev helt yr så gjorde inte alls bra ifrån mig gah!
Får se till att dricka mer vatten imorgon tror jag..

Jag och mina favvo flickor <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *