Lulu Lemon ♡


Köpte mig en ny riktigt nice sportjacka och likadana handskar jag redan har ett par av. De är så jäkla bra att träna i både på is och utanför när det är kallt. 🙂 De har dessutom “touch” tumme och pekfinger så man kan använda sin smartphone eller ipad med handskarna på. Mycket fiffigt.

Jackan är skitsnygg och kommer bli perfekt coaching jacka för man kan röra sig väldigt smidigt i den!

Lyckades få 15 % rabatt på köpen så var skitbra! Ansökte om ett slags medlemsskap för flera år sedan när jag turnérade i USA med Disney. Genom att skriva upp sig med sitt Disney ID och visa sitt kontrakt så blev jag inskriven i deras server och jag står fortfarande kvar 🙂 sån jäkla tur för jag chansade bara när jag nämnde detta för dem! Själva rabatten är menad för instruktörer osv som gör reklam genom att använda kläderna och jag tycker definitivt att jag passar in på de kriterierna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *