Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet..
Det blev sushi till lunch idag 🙂 Sjukt stora bitar ifrån detta stället. När bitarna är för stora faller de bara isär och förstör själva syftet i att vara en “munsbit”. Har fått lära mig att sushi är tänkt att man ska stoppa varje bit hel i munnen samt inte dränka bitarna i soja sås eftersom man då tar bort för mycket utav den riktiga smaken. Sushi är en matkonst och det anses helt enkelt lite oförskämt i Japan om man gör så.

Sushi är nyttigt men man får inte luras! Tänk på att riset är dränkt i vinäger som innehåller socker 🙂
Mycket inom sushi världen är dock nyttigt och man kan alltid välja sashimi(bara råa fisken) så slipper man riset. Det är dock såå mycket godare med ris så jag håller mig till det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *