Today I don´t feel like doing anything.

Det känns som om att jag varit skit lat idag men jag har faktiskt varit rätt duktig! Jag körde en powerwalk/springrunda imorse och höll på i ca. 1,5 timmar. Sedan promenerade jag och Angela 30 min fram och sedan tillbaka från Lulu Lemon affären.

Däremellan är dock när mitt dåliga samvete kommer in. Har bara legat i sängen och käkat snacks resten av dagen och kollat på Vampire Diaries. Det har liksom regnat till och från ute idag så man kände inte direkt för att hänga utomhus.

Jordnötssmöret här är inte alls lika gott som det vi har i Sverige boo 🙁
Oh jag flashade housekeeping pojken i min sport bh(också Lulu) när han knackade och sedan bara stompade in i rummet 😛 haha I couldnt care less men han skämdes minsann!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *