A Sunny Day in Sydney.

Några bilder ifrån gårdagens dagstur till Sydney ifrån New Castle. Jag tog en 3 timmars buss från New Castle halv 7 på morgonen och anlände till Sydney 9.20. Jag åkte sedan tillbaka vid 18.00 på kvällen så hann med lagom med sightseeing för att få ett hum om staden Sydney 🙂

En underbart vacker och skön stad. Jag åker garanterat tillbaka hit men under deras sommar!
Sydney Opera House

View over the city from top of the stairs by the Opera.

Surry Hills.
St. Mary´s Cathedral.

Hyde Park.

Sydney Harbour Bridge.


George Street.


Had some great Italian Pasta for lunch at a restaurant right by the water 🙂

View from Mrs. Macquarie´s Chair.


I met a nice guy from Germany here and we did some sightseeing together for my last few hours!

Me and my new friend Matthias 🙂

Tog själva dagsturen på egen hand eftersom jag ville se Sydney innan blir iväg skickad till Argentina(vilket jag inte vet om jag blir ännu men verkar så!). Angela hade tänkt hänga på men alla andra i showen kommer komma till Sydney om några veckor i vilket fall så hon passade på att spara sina pengar! Jag är nöjd att jag fick se Sydney nu när jag ändå är i Australien. Hade vart surt om jag missat huvudstaden 😛

Puss på er!

2 thoughts on “A Sunny Day in Sydney.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *