Klara i Adelaide, nästa New Castle!

Igår åkte vi våra sista två shower här i Adelaide. Showerna har gått bra och fick till några Trippel Toelop på Principal Ice i fredags 🙂 Blir inte att jag hinner träna så mycket på mina svårare hopp nuförtiden, speciellt inte när vi har så mycket ledighet.

För övrigt har jag varit duktig och varit ute och Powerwalkat, sprungit, gått på gymmet och gjort lite styrketräningar i rummet denna veckan och bara ätit nyttigt 🙂 Vill försöka satsa på att komma i form på riktigt. Det känns som att det har hjälpt och att jag börjar slimma till mig lite bättre! Däremot går jag också upp i muskelmassa haha vilket jag inte vill!! Vi har ju “weigh ins” varannan veckan och jag hade gått upp nästan 2 kg.. :S

Det är aldrig kul att bli tyngre men jag känner mig bra och frisk och känns som att jag är påväg att få en bättre kropp så vi kör på ändå. Det är inte ovanligt att man faktiskt lägger på sig lite när man börjar träna eftersom att fett omvandlas till muskler soo makes sence.

Denna veckan har bara kretsat kring träning och att äta rätt i princip.

Nu är jag redo och färdigpackad inför New Castle!
Det bär av mot flygplatsen om ca. 40 min så snart dags att sticka.

Hoppas ni får en fin dag, Puss puss