Sightseeing in Adelaide City.

Igår tog jag mig en liten stads sightseeing tur till fots. Finns inte så jätte mycket att titta på här i staden men om man traskar runt bland gatorna kan man hitta cool konst på väggarna 🙂


Tog spårvagnen(väldigt lik den i Sverige) ner till stranden och lyckades åka illegalt eftersom man bara kunde betala med mynt i maskinen och jag hade sedlar. Men men ingen kontrollant kom på och själva systemet var liknande vårt i sverige 😛 Jag tror bestämt jag hört att vårat system köptes ifrån Australien eftersom de inte ville ha kvar det pga av att det inte fungerade haha 😀

Detta kan vara rekord på snabb sightseeing tror jag. Jag gick av spårvagnen och tog runt 10 kort eller så med mobilen sedan hoppade jag på samma spårvagn jag kommit dit med haha! Detta var sluthållplatsen så den stod och väntade där i kanske 10 minuter så passade perffa!

Därefter chillade jag framför serien Ringer eftersom jag kollat slut på alla andra serier jag följer 😛
Den är väl sådär bra men funkar. De sänder så sjukt kassa grejer på TV här på hotellet. Inga bra filmer och bara gamla gamla serier som gjordes tidigare än Friends Come Oooon liksom!!

Därefter blev det en kvälls Powerwalk och lite foton av staden i kvällsmörkret.

One thought on “Sightseeing in Adelaide City.

 1. Camilla

  Stämmer att Göreborgs kassa betalsystem köptes från Australien, och tydligen fungerade det inte där heller =P

  Mina serier är också slut men jag kan tipsa om Switched at Birth och The New Normal som du kanske inte sett.

  Ha det bäst Down Under!

  Många kramar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *