Well..today could have been better.

Jag kände mig i så bra form idag asså MEN jag lyckdes sträcka ljumsken i vår andra show och inte nog med det jag lyckades dessutom trilla ned ifrån vår scen trappa under showen framför tusentals människor 😛 Hade så ont av sträckningen att mitt vänstra ben bara vek sig.

Lyckades åka klart showen och tredje showen blev ganska så skalad på trick eftersom mycket jag gör är vighetstricks vilket inte gick hand i hand med skadad ljumske. Vi kikade efter doktor eller sportdoktor men allt är stängt pga söndag/samt holiday, alla är lediga i NZ imorgon. Typiskt.

Får ta och bita ihop under morgondagens två shower så jag kan njuta utav våra 10 dagars ledighet utan att vara “Out”. Är man Out(om man inte kan åka shower pga skada/sjukdom) ska man endast fokusera på att blir bättre vilket innebär
* inte gå ut och festa
* ingen sightseeing

Detta vill vi inte ska hända punkt slut.
Ska ta och lägga mig tidigt ikväll och hoppas på att mitt blåslagna ben med sträckning ska må bättre imorgon! 🙂 Natti natti Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *