Melbourne.
Nice Street Art som vanligt härborta 🙂Mitt emot vårat hotell som för övrigt ligger mitt i city och är superfint 🙂 ligger en skitcool arkad!
Här hittar du restauranger och caféer i en trång passage med underbar konst!


The Block Arcade(precis bedvid hotellet vi bor på)


Detta var bilder ifrån min promenad imorse 🙂
Idag har vi varit ett gäng på Amerikanska Konsulatet här i Melbourne och ansökt om arbetsvisum inför nästa säsong. Jag vet inte ens om jag ska stanna med Disney ännu men i vilket fall kommer jag ha ett visum så det är skönt att det är fixat OM jag fortsätter. Är så sjukt meckigt att åka upp till Sthlms ambassad och vänta flera timmar utanför ambassaden i 50 personers kön!

Har imorgon ledigt också innan vi sätter igång med vårat galna show schema..
Puss puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *