Sydney VS Buenos Aires

Yes då har jag lite nyheter att berätta! Igår fick jag reda på att jag kommer skickas till Argentina till en annan show som Disney äger “Let´s Celebrate” D30 för att testa på paråkning med en kille där på torsdag(11 Juli).

Det blir en super snabbis på bara 10 dagar för sedan måste jag hem på systers bröllop!
Det är nu det är dags att välja hur min framtid skall se ut inför nästa år. Köra ett år till med Disney eller komma hem och stanna i Sverige. Är sjukt sugen på att komma hem nu MEN om denna nya showen är “allt jag någonsin önskat mig” så måste jag ju testa!
Har dock inga förväntningar alls så jag åker dit så får vi se hur det hela utspelar sig helt enkelt.

Idag åker vi förövrigt vidare till Sydney och jag kommer vara med och öppna min show här imorgon och torsdag morgon. Sedan bär det av med ett direkt flyg på 13 h till Buenos Aires.

Bild ifrån när jag jobbade på Voyager of The Seas.

Puss puss vi ses snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *