Skål!

Galet roligt morgonpass idag i ishallen 🙂 Vi övar inför att åka ett utav våra nummer ur showen på en Frölunda Match nu på söndag. Är egenligen inte med i detta nummer men jag och Julius(julkaninen) är insatta speciellt för matchen!

Jag kommer hoppa in en för Bella som egentligen har solo i detta nummer också eftersom hon inte har tid att lösa det med träningar inför helgen. Kommer få köra två lyft så jag är happy!
Det blir antagligen en sida vid sida trippel toelop med Mathias också samt lite piruetter.
Photo on 2013-10-31 at 12.55
Har för övrigt ätit en baota frukost nu efter jag kommit hem ifrån träningen och har lite matkoma nu. Hinner/känner inte för att trycka i mig massa frukost vid halv 7 på morran så frukosten blir när jag kommer hem. Är inne på kopp nr. 2 med kaffe nu 🙂 Skål!

Rep på liseberg nästa ♡
1420298_10151943938358609_2065029669_n
Bild ifrån gårdagens rep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *