Bokföring.

Sitter och bokför mitt företag nu på morgonen. Eftersom min business är så småskalig känns det inte riktigt värt att betala dyra pengar för ett bokföringsprogram till datorn.
Jag kör oldschool med kassabok!
20131127-104311.jpg
Igår så köpte jag mig en “Företagets Kassabok” på Akademibokhandeln för 199:-. Det verkar inte vara “Guds Gåva till Egenföretagaren” men jag hoppas att den räcker för det jag gör 🙂

Passar bra att få igång bokföringen nu när jag gjort mina första inköp!
20131127-105349.jpg
Det är lite förvirrande men roligt att driva eget företag! När jag studerade Samhäll/Ekonomi på gymnasiet skulle jag egentligen startat UF-företag men jag hann byta inriktning innan dess tyvärr. Hade varit grymt bra att få testat på det redan i skolan annars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *