En dag på stan!

Ska snart in till stan med Emil men han är iväg på gymmet en sväng så vi sticker när han är tebax! Har haft målaren här på morgonen och han har spacklat väggarna i hallen och de står nu och torkar. Under tiden har jag suttit med mina nya Edea kängor på fötterna och funderat över om de
“känns bra”. Nya skridskor känns ju aldrig “bra” eftersom de är stenhårda och ger en gó kramp under fötterna… 😉
Photo on 2014-05-29 at 11.15
Men förutom det tror jag faktiskt att jag kanske kan slippa att lästa ut dem mer och det är bra! MEN som alltid går inte det att avgöra förrens man åkt några pass på is så trycket blir ett helt annat på fossingarna än när man trampar runt i vardagsrummet hemma 🙂
Har inte lyckats montera skenorna ännu eftersom klacken krånglar, skruvarna vill inte bita och bara snurrar. Det blir till att hälsa på Pontén i Stenungssund inom en snar framtid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *