H&M Sport

Hade lite snyggare bilder på mina nya träningsinköp så lägger upp dem också!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det är gött att vi är inne i en “träningstrend” i Sverige just nu då det faktiskt är inne att gå runt i träningskläder dagligen eftersom jag oftast gör det iallafall 🙂
Att det blivit en trend har ju även hjälpt till så vi fått ett snyggare utbud och fler affärer som faktiskt säljer träningskläder. H&M har ryckt upp sig rejält(väldigt mkt kopior på ex Lulu Lemon dock) och även Gina Tricot har söta shorts, tights och linnen. I like!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
För övrigt har jag precis kommit hem ifrån att ha varit tränare på ett ispass i Slottskogsrinken som var roligt och gick bra! Nu måste jag sätta mig och betala räkningar och fixa med annat skoj..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *