Julpyntar i köket!

Godmorgon! Igårkväll fortsatte jag att måla köksbänk samt började julpynta litegranna 🙂

IMG_0499.JPG

IMG_0501.JPGFår äntligen ställa fram mina nya fina tomtar <3 IMG_0495.JPGDet blev en sväng på stan innan hemgång och jag köpte bokstavs/sifferstämplar på Granit och en klocka till köket ifrån en affär jag aldrig varit i tidigare.

IMG_0489.JPG

IMG_0490-0.JPGVi var lite rädda att klockan skulle bli för stor men den blev jättebra i köket!

2 thoughts on “Julpyntar i köket!

  1. Mici

    Oh my, jag har exakt samma väggklocka 🙂 köpte den för ett par år sedan på Balders Hage i stan. Himla fin är den! Min sitter dock inte uppe nu för det finns ingen bra plats, det får bli i nästa lägenhet!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *