Städar ut julen

Godmorgon! Nu börjar jag städa ut julen här hemma 🙂
IMG_1051.JPG
Mina fina hyacinter ifrån IKEA. Bästa köpet: 3 st lökar i en kruka för 25:-IMG_1050.JPG Finare och billigare än dem från blomsterlandet + att det ger lite vår-feeling med ljusblåa färgen <3 Vår gran har gjort sitt då mer barr befinner sig på golvet istället för på grenarna så idag åker den ut 🙂 IMG_1053.JPG
Därefter blir det fortsatt plugg/ tvätt-dag!

IMG_1054.JPG

2 thoughts on “Städar ut julen

 1. Sara

  Hej!
  Jag har några frågor om hur du ansökte till Disney on ice och royal caribbean isshowerna 🙂
  Jag har fått konktaktuppgifter till Disney on ice och ska skicka in en video. Det står på deras websida att de oftast kan avgöra redan på videon om man ska med i showen, och om de är osäkra kan man komma på audition när de är i Svergie (eller vart man nu bor). Disney on ice har just varit i Sverige dock, så mina chanser att få en live audition är ju inte så stora. Fick du komma med i showen direkt när du skickade in videon?
  Jag undrar också om man behöver ansöka om visum när man jobbar på royal caribbean och disney on ice?
  Efter att just ha hittat din blogg är jag ännu mer taggad att ansöka till isshowerna 🙂

  Mvh Sara

  Reply
  1. Cecilia Bierich Post author

   Hej Sara,

   Vad kul att du hittat hit till bloggen!
   Jag skickade endast video och CV och fick jobb utifrån det 🙂 En vän som känner Judy lade också in gott ord för mig vilket säkert hjälpte!
   Ja visum kan man behöva beroende på i vilket land man jobbar. Om du får en anställning kommer de berätta vad det är du behöver fixa innan avresa.

   Lycka till med ansökningen!
   Mvh Cecilia

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *