Islatte på balkongen

Av någon anledning är jag bara helt slut idag. Dagen började med att jag knappt kom upp ur sängen (snoozade tre gånger) för att sedan konstatera att jag aldrig riktigt lyckades piggna till. Det har gått bra ändå idag och jag börjar få pli på min nya dator 🙂

Imorgon bär det av på genomförande med Inmoment i form av Golftävling nere i Varberg. Första genomförandet som anställd, samt första golftävlingen för min del!

Efter att ha cyklat hem över Älvsborgsbron (i motvind) tog jag mig en välförtjänt islatte på balkongen.
islatte2islatte
Rundan över bron tog ca 30 min hem, så är inte mycket långsammare än att åka färjan. Dock är vägen till färjan plan och enkel att cykla jämfört med bron som först är världens uppförsbacke, för att sedan bli en lång nedförsbacke. Bra träning för benen är det iallafall 🙂
nya kärleken

One thought on “Islatte på balkongen

  1. Camilla

    Jag är också väldigt trött den här veckan, eller iaf i kroppen. Tror det är träningsvärk som hänger sig kvar… Snyggt glas 😉

Comments are closed.