Stylat vår hall!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här och det beror på att det är fullt upp med jobbet och att jag varit galet trött den senaste tiden. Förra helgen målade jag en liten fondvägg i vår hall i Pilaster-blå nyans från Lady och blev väldigt nöjd över resultatet! Idag fick vi upp några tavlor så nu börjar det se lite hemtrevligare ut än med den vita tomma lilla väggen 🙂
p1060585small p1060586small
Det är en viss utmaning i att styla en hall på 2 kvm men tycker att det blev rätt mysigt. Har planer på att köpa en riktig sittbänk (här ser ni IKEA TV bänk för 79:- som passade perfekt i gamla lägenheten men som här ser lite liten ut). Ska det bli riktigt fint måste man ju få bort skorna också, eller dölja dem i någon skåpvariant hm..

Är lite sugen på att köpa denna bänken från IKEA:
skarmavbild-2016-09-11-kl-20-16-21Steg ett är iallafall klart, lite färg på väggen 🙂

2 thoughts on “Stylat vår hall!

 1. Jack

  Hej! Cecilia. Jag hade en fråga till dig.
  Arbetar du innom film branshen?
  Mvh Jack Eriksson.
  Ps: Eriksberg är ett finnt område.

  1. Cecilia Bierich Post author

   Hej Jack,

   jag klipper och redigerar film fast inte inom filmbranschen utan inom kommunikationsbranschen 🙂 ja visst är det, jag tycker Eriksberg är jättefint!

   Mvh Cecilia

Comments are closed.