Framme i Jakarta!

Sådär nu är vi framme 🙂 vi kom till hotellet för någon timme sedan men vår prioritet nummer ett har varit att ha ett säkerhetsmöte innan någon sticker ut på äventyr. Det kan vara ganska farligt ute på gatorna här och det sker allt från rån till kidnappning. Har hört något rykte om att något grannhotell blev bombat ett tidigare år precis innan Disney anlände för sin show vecka här..läskigt.

Sååå man måste gå runt i grupper och hålla sig runt hotellet. Jobbigt..jag gillar att kunna vandra runt själv och utforska också. Vi bor rätt fint(vårat rum stinker dock träolja eller något sånt? Väldigt stark doft..) så är helt okej att hålla sig i hotellet och de tre shoppingcentrena som ligger runtikring.
Jag älskar sightseeing men känner inte att det är värt risken att ens försöka här. 🙂
Får bli slappevecka innan hemresan och fokus på jobbet när det sätter igång på torsdag!

Jag och Angela sticker till ett av shoppingcentrena för lite mat snart för jag hungrar ihjäl!!
Puss puss <3

2 thoughts on “Framme i Jakarta!

Comments are closed.