Love every moment ♡

Godmorgon alla finisar! Idag ska jag ha en lugn dag vid poolen för detta blir vår sista 🙂

Ikväll ska vi åka upp Skybar på ett fint hotell här i staden som bla. användes för inspelningen av filmen Hangover 2, som utspelar sig här i Bangkok! Detta är ett superfint hotell där många kändisar väljer att bo när kommer hit så mat och drinkar är sviin dyrt. Blir väl en drink kanske och kort på solnedgången, sen är vi nöjda 🙂


Det var riktigt mycket folk nere vid poolen igår eftermiddag så var kul! Snackade med ett gäng killar ifrån England(en från USA) som varit i Thailand och rest runt i tre veckor. De åker hem ikväll och skulle göra Floating Market idag så jag gav dem lite tips på hur jag och Angela arangerade vår resa!

Imorgon tar jag med Angela till Chatuchak Weekend Market jag var på i förra veckan för en sista dag av shopping! Tidigt söndag morgon(3 på morgonen) sticker vi mot flygplatsen för att flyga till Indonesien och vår sista destinaion av shower innan 3 veckors lov och hemfärd!!! 😀
Älskar att få komma hem och ser fram emot att träffa lilla familjen och mina vänner ♡