Vinst!!

Sådär! Sorry har varit noll uppdatering idag för jag stod ju som sagt på loppis och det var busy och skit kul 🙂 Syster kom kom förbi en sväng och hjälpte till så var uppskattat!

Jag tog faktiskt aldrig något kort på mitt stånd för jag hade fullt upp med att prismärka varor, folk var framme och köpte grejer direkt klockan 9 när man började ställa upp…för övrigt står det ju kom mellan 9-11 och plocka upp ditt stånd, men jag undrar om inte folk måste varit där 8 eller halv 9 för det var massa bilar redan när jag kom prick 9. Hmm?

Anyway så gick jag i vinst med 1130 SEK(efter avdrag av inträde 140:-) så jag är nöjd. Jag tror att jag kanske fick en keps stulen för jag minns inte att jag sålde den ena jag hade med(MEN den var typ sänkt till 10-20 spänn så ingen big deal). Kass att stjäla bara.
Klarade mig för övrigt väldigt bra med *ett klädställ, *en filt på marken där jag lade kläder, *en öppen reväska med kläder samt *ett litet bord för prylar! Jag fick lånat en högtalare av systers fästman så jag hade musik också vilket var nice 🙂

Jag hade roligt och tycker det är nice att ha lite pengar istället för övergivna/gamla kläder och prylar så jag tänker ställa mig igen någon gång när jag är hemma igen! Vi har hela vinden full av grejer så det finns att plocka. Man får vara berädd på att sälja saker billigt. Så de allra finaste grejerna kanske man ska sälja på annat håll eller acceptera att man inte får så mycket betalt för det.

Nu ska här sovas för jag sov väldigt lite inatt i och med att jag var uppe 6 och donade med loppis grejerna 😛 Sov gott! Puss