Cruella De Ville.

Mitt show track ändras för varje show här borta! Har blivit in blockad som Tingeling sedan andra showen igår men är även Dragon Pusher(en del utav en kinesisk drake) samt har hjälpt till att putta runt små barn på isen i en liten “tårt bil” haha 😀 Tjejen som gör Cruella De Ville är skadad så de vill att jag lär mig henne samt Cowboy flickan i Toy Story. Jag är busy så att säga!

Sjukt kul att spela “bad girl” jämfört med prinsessa hehe..

Lärde mig Cruella snabbt igår efter showerna och blir nog inslängd idag. Inte bara att jag måste komma ihåg hela långa programmet som är del utav ett sjukt coolt Halloween nummer så måste jag även lära mig hennes repliker på portugisiska ha! Ska sätta mig och lyssna på det nu faktiskt. Ha det så fint, bara en vecka kvar nu yaaay! 😀 Puss.