It seemed so far away but I´m finally there..

Igårkväll åkte jag klart min allra sista show här i Argentina med D30 innan hemfärd till Sverige idag.


En lite annorlunda Tingeling kostym här på denna showen. Finare vingar än på D27!

Jag, Mike(som jag lärde känna på kryssningsfartyget jag jobbade på) och Becky.

Jag och Justine, min favorit ♡
Ett av mina favorit nummer var definitivt Carnival där vi körde ett fullt samba nummer/tåg på isen 😀
Ser ni hur galet blek jag är eller!! No likey.. 😛 Hade gärna tagit med denna kostymen hem hehe ♡

Jag och söta Maryssa som var min Linecaptain här. Det var hon som fick traggla in alla nummer med mig. Hade så dåligt samvete över att hon och Kim(assistent Linecaptain) fick lägga ned tid för att lära mig alla nummer för endast 1,5 veckas tid. Jag fick ge allt men jag hade skitkul och träffade massa nya underbara människor så det var värt det!

Förutom “Brooms” där jag var en kvast med armar haha så var detta i princip alla mina kostymer 🙂

Fy vad jag hade problem att få på mig byxorna till denna kostymen!! Det var minst sagt stressigt att quickchangea in till Jessie ifrån Carnival kostymen. Byxorna och supertrånga och jag fick knappt igenom mina skridskor genom byxbenen och skar mig på skenorna hela tiden. För övrigt har jag på mig ett “fat pad” på magen och det blev väldigt varmt med så många lager.Jag fick en riktigt bra workout när jag åkte mina shower iallafall kan jag lova.

Känns rätt overkligt att äntligen vara klar med detta långa kontrakt(över ett år långt vi startade i Japan 1 Juli förra året!).

Vi ses hemma! ♡ Puss