Morgonstund har guld i mun!

Har precis varit nere på hotellets frukost och norpat med mig lite kaffe och frukt till rummet. Jag väntar på att få tillbaka mina pengar jag lagt ut för taxi till flygplats/hotell i Sydney vilket kommer komma upp i typ ca. 600 SEK så vill inte ta ut mer pengar pga avgifter plus att jag bara har 1,5 vecka här. Har noll kontanter ute men borde få mina pengar vid lunchtid idag så blir perffa!

Oh jag har ett flyg hem nu! Wihoooo 😀
Jag flyger hemåt den 22 Juli och landar den 23 Juli klockan 13.45!
En dag tidigare än om jag stannat kvar och turnerat klart i Australien.
Har bara två flyg med connection i Frankfurt med endast 1 timmes layover. Äntligen!

Igår hade D30 sin första show så jag fick träffa alla människor på showen. Har träffat kanske 10-12 personer tidigare så är nice att känna några stycken! Dock tror jag inte ens jag fick chans att hälsa på alla men de flesta iallafall. Eftersom jag var nyinflugen och aldrig åkt denna showen tidigare fick jag sitta och titta på gårdagens show med Stuart(deras Performance Director).

#1. D30 är showen Let´s Celebrate som var i Sverige i vintras om ni såg den 🙂
#2. Underbara hotell frukosten ♡

Därefter fick jag lära mig Tingeling positionen för öpnnings numret och finalen. Planen var från början att jag skulle vara Alice i Underlandet men eftersom jag kan Tingeling som handen i handsken tyckte Stuart jag skulle köra på det istället. Helt ok för mig!
De ska försöka blocka in mig mellan första och andra showen idag så får nog åka 2ndra och 3dje showen idag! Önska mig lycka till 😉

Puss puss!