Only the future can tell..

Idag var en hektisk dag med PR som Cruella imorse och därefter två shower där jag numera gör ännu ett nytt nummer! Mitt track ser för tillfället ut såhär:

First Act:
*Tinkerbell Opening of Show
*Cruella De Ville in Halloween Section

Second Act:
*Carnival
*Jesse, Toy Story. The Toy´s are back in time and Finali
(Spare: Brooms)

I löve it men har definitivt varit stressigt att lära sig allt så snabbt. Wham bam thank you mam liksom.

Fick filmat lite paråknig med Bonard efter showen som skall skickas till Judy för observation.
Jag har alltid velat åka paråkning och har gjort en liten tryout här.

Jag måste byta smink 3 ggr varje show så mitt ansikte hatar mig just nu. Vi gick ut till en bar efter showerna som hade massa roliga frysta drinkar så jag tog mig en Supreme Bailey´s Frozen Icecream Drink. Japp fancy ska det vara! Gick dit utan smink eftersom min hy behöver vila. Tycker inte om att gå osminkad ever men fick faktiskt en söt kommentar av en av killarna på showen som sa att jag var jättevacker utan smink <3 Gjorde min kväll 🙂

Är vaken mitt i natten igen antingen pga jetlag eller min förkylning. Båda gissar jag på!

Anyway..Gonatt!