There´s no place like home ♡

Spenderade en välförtjänt slappe eftermiddag på altanen med solning och poolbad efter min långa hemresa ifrån Argentina 🙂 Min resväska valde att stanna i Frankfurt så får förhoppningsvis får jag hem den imorgon förmiddag. Vi har firat Pappas födelsedag och mina föräldrar gifte sig denna dag för 30 år sedan så det är deras bröllopsdag också, samt min systers dopdag!

Sverige bjöd på pangväder idag och jag har nog inte sett vår natur vara så vacker som den är nu på flera år. Brukar inte vara hemma vid denna tiden på året så är galet nice att få lite hederlig svensk sommar! Finns inget bättre..INGET!

Fick hoppa igen min väska eftersom den blev något överfull med skridskorna i. De kommer nog komma tillbaka helt mosade..oops. Mitt långflyg var för övrigt halvtomt så hade tre säten för mig själv att ligga på. Kunde dock inte sova i vilket fall så borde ta och sova här snart.

Efter ett galet hektiskt schema hos D30 och med waaay too much makeup går jag nu osminkad för att läka min hy haha. Sliter fasen att göra om sin sminkning 9 ggr om dagen. Makeup Remover servetterna kändes som sandpapper de sista showerna 🙁

Annars är jag väldigt glad över att få komma hem till ren och frisk luft så man kan andas ordentligt igen. Argentina osar av avgaser och är smutsigt som attan! Det låg sopor överallt på gatorna..