Dagens tabbe!

Herregud jag kan ha gjort snyggaste tabben i showen tror jag. I Julias Dröm skall jag lite smidigt och vackert slinka ned i en liten vit stol vid ett vitt bord vid slutet av showen och vi kan väl säga att det blev mindre smidigt 🙂

Photo on 2013-11-16 at 21.32
1: Stolen slinter iväg bakom mig så jag är påväg att sätta mig på isen.
2: Jag gör ett försök att rädda fallet och tar tag i det ganska rangliga metallbordet som självklart åker i backen med världens duns där även mitt julkort och fjäderpenna hänger på!
3: Tadaa numret är slut och där sitter jag tillslut på stolen medan allt annat ligger på den blöta isen.

Shit happends when you party naked som jag brukar säga!
Andra showen gick väldigt bra så vägde upp den första 😉 Kunde knappt hålla mig för garv när allt det där hände under första showen. Enilgt mig en ganska positiv tabbe för den såg iallafall rolig ut och var nog ganska entertaining för publiken!

One thought on “Dagens tabbe!

Comments are closed.