I think it´s crazy but what do I know?

gasmask
Dagens dilemma: Jag har gått runt och funderat på vad jag vill jobba med/ bli i framtiden och kommer bara fram till att jag inte har en aning!! Gaaah så frustrerande. Det var glasklart när jag var yngre för jag skulle bli artist och sjunga. Det hade jag bestämt sedan barnsben(well förutom att jobba på Äntligen Hemma obvilously!) men ju mer tiden går desto mer oviss blir jag..vad vill jag egentligen? Fram tills gymnasiets slut var detta planen men den har numera dött ut i och med att jag förstått hur svårt det är att lyckas utan rätt kontakter, pengar samt hur slititig och skitig branschen är.

Turnéra har jag också testat på och det är inte såå ball som man kan tro. Det är naturligtvis en fantastisk upplevelse men också fylld med många jobbiga minnen. Det var ingen dans på rosor att bo i en resväska och byta destination varje vecka. Man fick sällan ett eget rum och delade alltid med någon annan och då snackar vi inte eget rum utan bo i samma rum och trots alla dessa människor du aldrig kommer bort ifrån så är det lätt att känna sig ensam och längta hem till vänner och familj. Detta ändras inte vare sig du turnérar som konståkerska eller sångartist. Samma distans och ensamhet som ni nog sett i många artisters självbiografifilmer ex. Justin Bieber och Kate Perry där båda någon gång under deras turnéer bryter ihop för att de inte mår bra. Been there, done that.

Tråkigt nog blir man ju mer logisk i sitt tänkt och inser att man kanske inte kan fullfölja barndomsdrömmarna eftersom detta är verkligheten och man måste försörja sig och betala räkningar och mat. Well get real… säger de flesta när det kommer till estetiska och konstnärliga yrken vilket gäller ALLA mina intressen. Jag är tjejen som gärna leder och lär ut, åker konståkning, dansar, sjunger, syr, snickrar, renoverar, uppfinner, lagar och har idéer till tusen men inte riktigt vet vart jag ska få nytta utav allt detta.

Jag borde jobba inom showbuiss men marknaden ligger inte direkt här i götet för det och mina andra intressen som ex inredning/design/mäklare är den typen “Alla jobbar med” så det är ingen idé att söka sådant sägs det. Så vad gör man?

Detta är gårdagens, dagens och morgondagens dilemma.

Så vad ska jag bli när jag blir stor?
Det enda problemet är att jag redan har blivit stor..
dont u me