DIY Kuddfodral ♡

DIY = Do It Yourself
Efter morgonens repetitioner i ishallen åkte jag hem och sydde ett nytt kuddfodral till soffan! 
IMG_0662.JPG

Jag har spanat runt efter dekorationskuddar men inte hittat exakt vad jag vill ha så nu har jag sytt ett eget utav stuvbitar jag fick ifrån mamma. Konståkningstyger kan användas till annat än klänningar 🙂 IMG_0645.JPG
Baksidan är utav svart sammet och zebratyget är ett fleecetyg.IMG_0647.JPG
Det svarta sammetstyget fanns bara i en avlång stuvbit så det passade bra att göra öppningen av kudden i mitten. IMG_0649.JPG
Märkte dock att dunkudden var så fluffig att baksidan inte hölls stängd så fick avancera lite och sätta band och knappar på också.IMG_0650.JPG
Dessa knapparna kommer ifrån en gammal knapplåda vi hittat på torpets vind nere i Frillesås.
IMG_0653.JPG20140913-161831.jpg
Vi har en massa spännande gamla saker här hemma med en historia nu ♡
IMG_0651.JPG IMG_0657.JPG IMG_0660.JPG
De turkosa/ljusblå banden satt runt våra sängkläder när vi köpte dem och kom till återanvändning nu.
IMG_0665.JPG IMG_0667.JPG
Blev jättenöjd med kudden! Speciellt med tanke på att jag klippte det mesta på måfå och inte direkt lägger någon extra tid på att mäta så att det blir exakt. Jag är en perfektionist men när det kommer till att pyssla eller laga mat släpper jag ganska ofta på regler och precision och bara kör!
Too much pressure takes away all the fun..
IMG_0654.JPG IMG_0644.JPG IMG_0641.JPG IMG_0642.JPG
Jag putsade våra fönster riktigt noga för första gången sedan renoveringen och handduken som användes blev helt svart efteråt. De var extremt skitiga!