Aftergold

En utav anledningarna till varför jag ville åka till USA var definitivt shoppingen och att kunna handla produkter jag inte kan få tag på här hemma, så det blev en hel del shopping. Dock är dollarn ganska dyr just nu så vissa saker var ingen ide att handla eftersom det är billigare i Sverige.
IMG_2108.JPG
Köpte en massa på Victoria´s Secrets Flag Ship store som låg väldigt nära vårt hotell 🙂
IMG_1877.JPG
Ett utav favorit köpen var iallafall denna tunikan med matchande bikini!
IMG_2114.JPG

På Target bunkrade jag med tandkräm, munskölj, kaffe, lite godis och annat smått och gott.
IMG_2163.JPG IMG_2162.JPG
Vi skulle åkt till en Outlet Mall som heter Woodbury men istället stack vi till The Mills. Det var närmre och hade fler utav affärerna jag var på jakt efter så som Victoria´s Secret och Bath and Bodyworks 🙂IMG_1978.JPG
På busstur mot The Mills Outlet Mall med världens mest shoppingtåliga pojkvän ♡
IMG_1980.JPG
Har äntligen fyllt på mitt wallflowers-lager. Har varit utan länge nu och de har definitivt varit saknade. Detta är små flaskor man kopplar man in i ett eluttag hemma (liknande effekten ifrån doftljus).
IMG_1866.JPG IMG_1869.JPG
Passade på att fylla på sandallagret samt köpt ett par nya löparskor.
IMG_1861.JPG
Vi passade på att äta mycket amerikansk mat vilket innebar mååånga burgare. Här käkar vi på Johnny Rockets vilket jag inte ätit på sedan jag jobbade på Royal Caribbean Cruises!
IMG_1991.JPG
Jag drack en Vanilla Chai ifrån Dunkin´Donuts nästan varje dag..brukade dricka detta med Mariko när vi turnerade i USA.
IMG_2024.JPG