Last week in pictures

Gormorgon!

Idag dricker jag min första kaffe efter 3 veckors uppehåll. Efter en sommar med mycket huvudvärk tyckte jag det var dags att göra en detox på koffein eftersom jag inte visste vad huvudvärken berodde på. Trots uppehållet försvann dock inte huvudvärken helt och jag istället till optikern och gjorde en synundersökning vilket jag inte gjort sedan jag tog mitt körkort. 
IMG_2039.JPG
Det har visat sig att jag har brytningsfel på ögonen vilket gör att mina muskler i ögat får överarbeta för att kompensera detta konstant. Antagligen är detta boven till huvudvärken, så det känns otroligt skönt att fått en lösning på problemet. Så nu är mina allra första glasögon beställda och anländer om ca. 1,5 vecka. Det känns inte alltför tråkigt eftersom jag tycker det är riktigt snyggt med glasögon!

IMG_2465.JPG
Fick låna hem bågar att prova och de vinnande bågarna blev dessa:
IMG_2467.JPG IMG_2484.JPG

Annars har det varit final på skolan på vårt första uppdrag som hette “Sammanslaget”. Vår grupp blev inte en utav finalisterna men såhär såg våra pannåer som jag skrivit om ut 🙂
IMG_2488.JPG IMG_2489.JPG IMG_2460.JPG
Det som var tråkigast med att inte vara en utav finalisterna var att vi inte fick presentera / pitcha vår idé vilket innebar att man hade förberett muntlig presentation helt i onödan. Ungefär som att tävla i konståkning och bara få åka sitt kortprogram och inte långprogrammet!
IMG_2457.JPG
Det var iallafall kul att få jobba med elever ifrån de andra yrkesutbildningarna på skolan och få lite nya bekantskaper =)

Som ni märker får ni nu en ganska lång uppdatering på vad som hänt under veckan. Jag och Emil var på möte inför vår kommande flytt till nya lägenheten. Vi fick information om hur det kommer gå till med hisstider osv. Jag är ganska säker på att vi lyckats hamna i lägenheten med det sista inflyttningsdatumet. Alla andra har tydligen redan fått kika in sina lägenheter (skelettet under byggnation) och verkar flytta in runt november medan vårt datum ligger runt mitten av december, julafton typ 😛 well well..borde vara lugnt och skönt i trapphuset då om alla andra redan blivit hemmastadda.

I söndags var vi iväg och badade i Rådasjön tidigt på förmiddagen och lyckades få badplatsen för oss själva i en bra stund. Var super härligt! Vi simmade ut och satte oss på den lille flotten och kikade på en roddtävling som Mölndals Roddförbund hade i vattnet.
IMG_2454.JPG IMG_2455.JPG
På eftermiddagen kom Camilla förbi (hemma på besök ifrån London) och det blev Sushi och filmkväll.
IMG_2458.JPG
I helgen är det äntligen dags för Hälsodagen på Tjolöholms Slott och vädret verkar bli någorlunda okej (förhoppningsvis inte regn iallafall!) så snart är vårat nerver ending skarpa projekt som startade i november förra året över. Känns lite konstigt men är samtidigt väldigt skönt!