Minimalistisk Inredning

Sedan någon vecka tillbaka har vi börjat tömma på prylar här hemma så nu är det riktigt minimalistiskt med endast de huvudsakliga möblerna kvar. Riktigt skönt faktiskt, har kommit på att jag har alldeles för mycket småprylar som bara tar plats och energi!

DSC09579.1 DSC09580.1 DSC09584.1 DSC09582.1 DSC09583.1
Gardiner, flera hyllor samt vissa taklampor kommer att sitta kvar till nästa ägare så vi slipper plocka ner ganska mycket grejer vilket är riktigt skönt! Det ger oss även möjligheter att byta inredningsstil till nästa lägenhet. Denna lite äldre lägenheten var väldigt fin i Shabby Chic stil men vi funderar på att satsa på lite mer marint New England tema i nästa ♡

I mitten av nästa vecka ska vi på inredningsvisning i den nya lägenheten och då kommer vi få se hur hur långt bygget har hunnit sedan vi var där senast på byggplatsvisningen 🙂