Slutbesiktning Eriksberg

Flytten närmar sig och inom en månad så kommer vårt nya hem vara Eriksberg!                     

Som ni ser så är inte allt färdigt i lägenheten. Det är inte helt lätt att göra en slutbesiktning på ett halvfärdigt projekt. Jag hade hellre kommit någon dag senare när allt var färdigt, då det kändes som att vi anmärkte på en del onödiga saker, eftersom det inte var färdigbyggt. Men men.. 😉

Här står jag ute i trapphusets hall och fotar inåt lägenhetens hall då det saknas ytterdörr. Saknades lite golv och taklister och blev en del småanmärkningar så som smuts/märken i väggfärgen.  JM har en standard att skruva i listerna med ganska grov skruv som både syns samt har flisat listerna på flera ställen vilket vi inte blev särskilt imponerade av. Så jäkla synd att sabba fina lister på det sätter..

De större grejerna vi anmärkte på var att vi vill ha en ny dörr till vårt klädförråd (den var kantstött) samt bardisken, vilken de ska byta ut så det blir bra! 

I övrigt känns lägenheten toppen och nu är det sjukt nära inflytt! Vi är så taggade 🙂