Coffee first!

Godmorgon! Igår fick vi äntligen lite sommar till landet och jag skaffade mig lite solbränna på mamma och pappas altan hemma i landvetter 🙂

Vi var ute en sväng igen och hjälpte till med målning på huset. Vi passade även på att köra ett crossfit pass hos bror där vi fick testa en gammal VM wod från 2009 i crossfit games och hängde sedan på bror och hans tjej på promenad i Mölnlycke när de fångade Pokémons haha 😀 Det är extremt mycket folk som är ute och går med sina mobiler och spelar detta spel just nu. Bra att det görs ett spel som aktiverar människor!

Idag känner vi definitivt av träningsverken och än så länge är det inge fint väder alls, helt igenmulet.
Så jag tänker börja min morgon med en kaffe från min tidiga födelsedagspresent från världens bästa pojkvän <3
Coffe first

2 thoughts on “Coffee first!

  1. Camilla

    Härlig start på dagen! Jag fungerar inte utan mitt morgonkaffe haha. Jag spelar också Pokemon Go (såklart!) och hinner fånga en hel del på min dagliga morgonpromenad till jobbet! btw vi har hade 33 grader i london igår! kram

    1. Cecilia Bierich Post author

      Hehe nej kaffe är ett litet måste 😉 oj inte dåligt varmt! Vi har maxat med strandutflykter nu 3 dagar i rad, måste passa på nu när det är ca 26/27 grader varmt! Kram =)

Comments are closed.