Grillad Lax

Idag har vi varit ute på lite shoppingrunda på Frölunda Torg. Fanns en hel del att fynda för Emil på Volt Rean så var lyckat!
lax
När vi kom hem körde vi en sen grill-lunch med lax, grillad romansallad, avocado, körsbärstomater, bulgur och vattenmelon. Såsen gjorde vi med crème fraîche, citron, dill och lite kryddor.
food lax tallrik
Hittade riktigt sjyssta och billiga grillverktyg och grillpinnar på TGR också 🙂
grillredskap
Jag och Emil har bestämt oss för att försöka utesluta onödigt socker ur vår kost och den första som viker sig får bjuda den andre på bio 😉

Vissa dagar kommer vara lite undantag men detta gäller vårt dagliga liv så nu ska vi skärpa oss! Konstaterade att man säkert kan utesluta ca 70% av all mat som säljs i en mataffär om man vill undvika socker och ex mjöl. Lär ju gå fortare att handla iallafall 🙂

One thought on “Grillad Lax

  1. Camilla

    Det är ganska lätt att utesluta socker om man bara undviker alla halvfabrikat och allt som inte kommer i dess naturliga form. Fruktsocker i frukt och laktos tycker jag inte räknas utan det är det tillsatta sockret man ska akta sig för. Ofta brukar det gå ganska bra men ibland fuskar jag och har lite färdig dressing eller sås till maten. Men bara ibland!

Comments are closed.