Söderhamn soffa

När vi flyttade in i nya lägenheten köpte vi en ny soffa, och det blev soffan Söderhamn från Ikea 🙂
Den passar perfekt i vårt lilla vardagsrum och hjälpte oss verkligen att optimera ytan och undvika att döda luftrummet då möjligheten att välja bort armstöd fanns. Sen är det ett plus också att soffan är så låg så att vi inte döljer utsikten för mycket från våra låga fönster.
Livingroomliten
Efter en dag av både träning och lek med systersonen i sandlådan så chillar jag nu framför tvn och kikar på ett program som heter “Gift vid första ögonkastet”. Det är ett ganska underhållande program som är ett socialt experiment där experter tar fram partners till singlar som de får gifta sig med.

Såhär ser vår lilla tv-hörna ut 🙂
tvliten
Kikar inte på fotboll just nu men den här bilden är ifrån en av EM matcherna!

2 thoughts on “Söderhamn soffa

  1. Camilla

    Passar bra hemma hos er! Själv hade jag nog velat ha en Stocksund, om jag nu hade haft någonstans att ställa den haha!

Comments are closed.