Burgare på Avenyn

Imorgon börjar jag och Emil jobba så vi har precis avnjutit vår sista semestervecka. Vi har tagit det ganska lugnt och varit mycket hemma eftersom vädret varit ganska ostadigt. Vi har trots regn tagit oss några cykelturer runt om i stan samt klockat tid det tar att cykla till våra jobb 🙂 Vi kom fram till att det går lika fort som att åka kollektivt, men utan irriterande väntetider på byten m.m.

Camilla är på besök i Göteborg så vi var och testade burgarrestaurangen Vigårda på avenyn i fredags. De kör ett koncept som är snabbmat med kvalitét. De har en jättefin restaurang och får ett stort plus i kanten eftersom de har sötpotatispommes 😀
Dock är det inte den godaste burgaren jag ätit (men som sagt snabbmat) då det var rätt slabbigt och pommesen var lite kalla. Helt okej annars om man vill äta relativt billigt men få bättre burgare än på Donken! Hela känslan på hur det ser ut är bättre bara det vilket är trevligt.
Hamburgare hamburgare2 Man kan välja bönsallad eller olika sallader istället för pommes som side dish om man vill. Camilla