Gokväll!

Efter min allra sista “semesterhelg” (har ju jobbat lite under veckan) så är det imorgon dags för min allra första jobbdag på kontoret. Det blir naturligtvis cykeln dit nu när det ska bli fint väder i några dagar framåt 🙂

Blomma sovrum
Trots födelsedagsfirande har vi hunnit fixa lite mer här hemma och fått upp våra hyllor från förra lägenheten på väggen. Tre av dem hamnade i sovrummet, varav två nu är nattduksbord. Rätt härligt att ha hyllor som bord så man slipper bordsbenen på golvet, vilket underlättar städning 😉
sorum2Nu saknas nog bara tavlor över sängen. Funderar över om man ska måla väggen bakom sängen i någon färg som bryter av men vi får se hur vi gör! Har hittat en nyans jag vill måla i hallen idag så nu är det bara till att köpa färgen så att man kan sätta igång.sovrum bed2 sovrum no lamps
I torsdags fick vi äntligen upp våra efterlängtade plisségardiner också. Vi skulle haft dem i Juli men pga problem i fabriken så fick vi inte dem förrens nu. Vi har valt en grå modell som har dubbeltyg och stänger ute värme. Vi drog ned alla under dagen idag (var ju ganska soligt) och det var svalt och skönt i lägenheten när vi kom hem så de verkar fungera bra.
Plissegardiner1 plissegardiner2 plissegardiner3